‘Ik maak beurshandel voor velen toegankelijk.’

Mijn naam is Patrick Koopman. Het kopen van een paar aandelen in 1993 was mijn eerste kennismaking met de beurs. Het echte vak leerde ik daarna bij een grote institutionele belegger. Sindsdien handel ik in aandelen, futures, CFD’s en aanverwante handelsinstrumenten.

Ervaring leerde mij dat je optimaal kan profiteren van zowel stijgende als dalende koersen. Door op doordachte wijze grafieken te raadplegen en vooral niet slimmer dan de markt te willen zijn is in iedere up- en downtrend geld te verdienen.

Ik heb ervaren hoe ongelooflijk doeltreffend het is als je aan de hand wordt genomen door iemand die het vak beheerst. Je neemt kilometers voorsprong in korte tijd!

Zo heb ik het zelf ook geleerd: heel veel meekijken met ervaren traders. Maar ondertussen wilde ik natuurlijk ook meedoen aan het spel om de knikkers…Leren was eigenlijk een ‘noodzakelijk kwaad’ om geld te verdienen!

In mijn opinie heeft een trader geen speciaal talent nodig. Iedereen met gezond verstand en een gedisciplineerd karakter kan het leren. Vanuit deze visie ben ik in 2008 begonnen met het verzorgen van opleidingen voor traders en heb ik in opdracht van particulieren en brokers al enige honderden mensen opgeleid.

In de beleggings- en traderswereld waar veel gepraat wordt, is praktische toepasbaarheid nog wel eens ver te zoeken. Ik breng de materie terug naar eenvoudige doeltreffende oplossingen. Hiermee maak ik beurshandel voor velen toegankelijk.

In mijn cursus laat ik je zien wat ik doe, waarom en hoe ik het doe.

Expert in day- en swingtrading

‘Ik breng de materie terug tot hapklare brokken.´

Weet je waarom ik mij een doorgewinterde trader mag noemen? Omdat ik alleen maar successen heb gekend? Nee, juist omdat ik ook in de valkuilen ben gelopen die het traden met zich meeneemt en daar op eigen kracht uit ben geklommen. Van die kennis kun jij profiteren.

Patrick Koopman Tradersopleiding