arrow_drop_up arrow_drop_down

Neem een voorsprong, 

gebruik mijn ervaring

'Een trader heeft geen speciaal talent nodig.'

‘Ik maak beurshandel voor velen toegankelijk.'

Mijn naam is Patrick Koopman. Het kopen van een paar aandelen in 1993 was mijn eerste kennismaking met de beurs. Het echte vak leerde ik daarna bij een grote institutionele belegger. Sindsdien handel ik in aandelen, futures, CFD's en aanverwante handelsinstrumenten.

Ervaring leerde mij dat je optimaal kan profiteren van zowel stijgende als dalende koersen. Door op doordachte wijze grafieken te raadplegen en vooral niet slimmer dan de markt te willen zijn is in iedere up- en downtrend geld te verdienen.

Ik heb ervaren hoe ongelooflijk doeltreffend het is als je aan de hand wordt genomen.Je neemt kilometers voorsprong in korte tijd!

Zo heb ik het zelf ook geleerd: heel veel meekijken met ervaren traders. Maar ondertussen wilde ik natuurlijk ook meedoen aan het spel om de knikkers...Leren was eigenlijk een 'noodzakelijk kwaad' om geld te verdienen!

Ik had mentors die mij leerden waar de kansen en de valkuilen liggen. Voor jou kan ik ook een mentor zijn.

In mijn trainingen laat ik je zien wat ik doe, waarom en hoe ik het doe. 

In mijn opinie heeft een trader geen speciaal talent nodig. Iedereen met gezond verstand en een gedisciplineerd karakter kan het leren. Vanuit deze visie ben ik in 2008 begonnen met het verzorgen van opleidingen voor traders en heb ik in opdracht van particulieren en brokers al enige honderden mensen opgeleid.

In de beleggings- en traderswereld waar veel gepraat wordt, is praktische toepasbaarheid nog wel eens ver te zoeken. Ik breng de materie terug naar doeltreffende oplossingen. Hiermee maak ik beurshandel voor velen toegankelijk.

Hitratio: 67%

Sinds 30 november ben ik mij structureel aan mijn geleerde strategie gaan houden en heb nu een resultaat van 67% hitratio en een winst van ruim € 1600. En dat nog allemaal met relatief kleine bedragen, dus het gaat echt de goeie kant op!

Niels, Apeldoorn

Het kan dus ook anders

Na jaren verliesgevend te hebben gehandeld zie ik eindelijk dat het ook anders kan. Ik moet nog een hoop goedmaken uit het verleden, maar je hebt mij echt de weg gewezen. Ik ben blij dat ik niet gestopt ben (wat ik dus eerst wel wilde doen).

Guy, Lokeren

Moeilijke opstart

Het traden begint nu echt leuk te worden. Ik had een moeilijke opstart omdat ik alles veel te ingewikkeld maakte. Jij zei al dat een stabiel karakter belangrijk is. Zo heb ik dat ook ervaren en ik heb op jouw advies daar aan gewerkt. Dankjewel!

Marijke, Budel